Igazoltan hatékony megoldás

A Nemzeti Népegészségügy Központ (NNK) tanúsítványával igazolja, hogy az AeraMax Professional légtisztító berendezések hatékony megoldást jelentenek a kórokozók, allergének, vagy akár a magas szállópor koncentrációval szemben.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) segítségét kértük abban, hogy vizsgálják meg légtisztító berendezéseink hatását, illetve a mérési eredményekről készítsen számunkra egy részletes szakvéleményt. Az NNK Magyarországon a legfelsőbb szintű olyan állami szervezet, akik többek között a beltéri levegő minőségével is foglalkoznak.

A bevizsgálás körülményeit szigorúan szabályozza az NNK, munkatársai olyan helyszíneket, illetve olyan mérési módszert alkalmaznak ehhez, amely valós, életszerű körülmények között vizsgálja a berendezések hatását. Két teszthelyszínen, egy óvodai csoportszobában, illetve egy irodai környezetben történtek a számos paraméterre kiterjedő mérések, mindez a normál hétköznapi élet mellett történt.

A vizsgálatok eredményeként az NNK kiállított egy tanúsítványt, amelyben ajánlja az AeraMax Professional légtisztító berendezések rendeltetésszerű használatát. Részletes szakvéleményéből pedig többek között kiderül, hogy mindössze két óra leforgása alatt 90%-kal csökkent a levegőben található baktériumok száma, illetve 80%-kal mérséklődött a gombák száma. Továbbá az is megállapítható a szakvéleményből, hogy szintén 2 óra alatt 50-75%-kal csökkent a levegő szállópor koncentrációja a részecskék méretétől függően.

A tanúsítványt, illetve a részletes szakvéleményt az alábbi képekre kattintva éri el: